Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ακόμη μία νίκη για τον Ολυμπιακό


Κέρδισε 84-68 τον Άρη

Χωρίς φρένο συνεχίζει στην Α1 ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» με πλουραλισμό στην επίθεση (τέσσερις με διψήφιο αριθμό πόντων) επικράτησαν άνετα 84-68 του Άρη. Άποντος, αλλά... σερβιτόρος ο Σπανούλης.
Ο Ολυμπιακός νίκησε σχετικά άνετα τον Άρη 84-68 στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνει αργότερα και ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν πίσω στο «κυνήγι» της πρώτης εξάδας.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δυσκολεύτηκαν την αρχή, όμως από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα έφτασαν σε διψήφιες διαφορές και στο +21 στη λήξη της τρίτης περιόδου και διατήρησαν αυτό τα προβάδισμα μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Πρίντεζης με 16 και Πετγουέι με 15 πόντους, ο Σπανούλης αν και άποντος, προσέφερε απλόχερα 9 ασίστ, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Βεζένκοφ με 14 πόντους. Πριν, την έναρξη της αναμέτρησης, είχαμε αφιέρωμα στα matrix και ενός λεπτού σιγή για τον μεγάλο Ρόι Ταρπλεϊ που έφυγε απ' τη ζωή.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...