Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Τρίτη! - Αναλυτική πρόγνωση


Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Τρίτη! - Αναλυτική πρόγνωση

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται την Τρίτη στην ανατολική και νότια χώρα. Από τις μεσημεριανές ώρες σταδιακή εξασθένηση των θυελλωδών ανεμών. Παγετός το πρωί στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Την Τρίτη, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα υπάρχει λιακάδα και σαφώς βελτιωμένος καιρός, στις υπόλοιπες ανατολικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές και κυρίως στα νησιά, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε βροχές, καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιονοπτώσεις. Περιμένουμε να χιονίσει στη Ζήρεια τα ξημερώματα της Τρίτης και στις ορεινές περιοχές της Κορινθίας, δηλαδή στη Νεμέα, στο Αγγελόκαστρο, το Σοφικό και νοτιότερα στο Μαίναλο, στην Τρίπολη και στον Ταϋγετο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, στο Αιγαίο όμως θα φτάσουν τα 8 με 9 μποφόρ, με εξασθένιση από το βράδυ. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί το πρωί της Τρίτης λόγω του παγετού σε πολλές περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 με -6 εως 10 βαθμούς, στα κεντρικά από -3 εως 14 βαθμούς ενώ στα νησιά από 5 εως 12 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά συννεφιές και τοπικές βροχές και χιονόνερο αλλά γρήγορα θα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ αλλά στον νότιο Ευβοϊκό θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 4 εως 11 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγα συννεφα αλλά σιγά σιγά ο καιρός θα βελτιώνεται. Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 1εναν εως 9 βαθμούς.


Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα ξημερώματα της Τετάρτης και κυρίως από την Πέμπτη και μετά, με τη θερμοκρασία σε μικρή αλλά συνεχή άνοδο και εξασθένιση των ανέμων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...