Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

«Δεν μας ήθελε το Κύπελλο»


Απογοητευμένος ο Άγγελος Αναστασιάδης από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ

Η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ χάθηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια κι όχι κόντρα στην Κέρκυρα, όπως δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης

Απογοητευμένος μεν από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο μετά το 0-0 με την Κέρκυρα, αλλά όχι και με την προσπάθεια των παικτών που αγωνίστηκαν δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

«Δεν νομίζω ότι το Κύπελλο χάθηκε σήμερα, αλλά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σήμερα παίξαμε σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, κάναμε λάθη και είχαμε μια σημαντική ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο να πάρουμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Τα σημάδια μας έδειξαν ότι δεν μας ήθελε να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Τα δύο προηγούμενα ματς μας έδειξαν ότι δεν είμαστε για να προχωρήσουμε, αλλά και σήμερα το ίδιο έγινε. Θέλει προσπάθεια για να χαθεί η ευκαιρία του Παπαδόπουλου. Για μένα είναι απλά τα πράγματα. Μερικοί θα βρίζουν πάλι, αλλά και αυτό καλό μας κάνει», τόνισε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πιστεύω ότι θα βγει κάτι πολύ θετικό για εμάς, από αυτό το παιχνίδι. Για εμένα κάποια παιδιά ήταν εδώ, αντίθετα με άλλους που δεν ήταν και μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα».

Σχετικά με την επιλογή του να αφήσει αρκετούς βασικούς εκτός ενδεκάδας, παρά τις πολλές απουσίες, τόνισε: «Δεν νομίζω ότι είχαμε προβλήματα με τα παιδιά αυτά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη συνέχεια με τον Αστέρα, οριακό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και πρέπει να προετοιμαστούμε. Είναι επιλογή δική μου να ξεκουραστούν κάποια παιδιά».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...