Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ηλεία: Υποχωρούν σιγά σιγά οι χαμηλές θερμοκρασίες - Αισθητή άνοδος το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση


kruooo
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων τουλάχιστον οκτώ ετών καταγράφηκαν στην Ηλεία το τελευταίο 24ωρο (δείτε τις ελάχιστες θερμοκρασίες της Τετάρτης 7/1). Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες θα αρχίσουν να υποχωρούν την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο υποχωρούν εντελώς οι συνθήκες παγετού με την θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο.

Πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές ασθενείς βροχές το Σάββατο, επιδείνωση του καιρού με νοτιάδες και βροχές διαφαίνεται από το βράδυ της Κυριακής και κυρίως την Δευτέρα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Πέμπτη 8/1, περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 9 με 10οC στα πεδινά, +3 με +4oC στα ημιορεινά - ορεινά, ισχυρός παγετός το βράδυ (-4οC). Άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι γενικά ασθενείς.
 
Την Παρασκευή 9/1, περιμένουμε ηλιοφάνεια, από το απόγευμα θα συννεφιάσει. Η θερμοκρασία το πρωί 0 με +1oC στα πεδινά, -3 με -4oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 10 με 11οC στα πεδινά, +4 με 5oC στα ημιορεινά - ορεινά, μαλακώνει ο καιρός από το απόγευμα. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Το Σάββατο 10/1, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών. Η θερμοκρασία το πρωί 9 με 10oC στα πεδινά, 5 με 6oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 13 με 14οC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                     
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:15 , 08-01-2015
Ανανεώθηκε --:-- , 08-01-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...