Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ...Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ








Ξεκινούν σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 οι εργασίες στα γραφεία του Συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας Αθήνας για την αναβίωση του δρωμένου που κάθε χρόνο γίνεται την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ στο χωριό μας το ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ .
Το δρώμενο είναι
{{Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ }}

Για 5η συνεχή χρονιά ο σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας ,πιστός στις παραδώσεις που όπως εδώ και 5 χρόνια έχει καθιερωθεί αναβιώνει την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου 2015 το δρώμενο που αποτελεί μεγάλο κομμάτι στην πολιτιστική ιστορία του χωριού μας .
Όσο κι αν φαίνεται απλό σε όλους μας ,πρέπει να ενημερώσουμε ότι δεν είναι μια απλή διαδικασία αλλά επίπονη .
Γιαυτό ζητώντας την γνώμη παλαιοτέρων ,αλλά και των σημερινών μελών του ΔΣ του συλλόγου θα ακουστούν γνώμες ,θα δοθούν ιδέες και θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα έχει τον πρώτο λόγο στην διοργάνωση και με την συμμετοχή - βοήθεια των υπολοίπων μελών , απλών συχωριανών και κυρίως με την βοήθεια των παιδιών  που αποτελούν το μέλλον του χωριού μας θα φτάσουμε την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης ,μια διοργάνωση που φέτος έχουμε την ελπίδα θα ξεπεράσει σε επιτυχία κάθε άλλη φορά .
Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων που θα παρθούν σε νεότερη ανάρτηση θα σας ενημερώσουμε σε γενικές γραμμές το τι θα επακολουθήσει .
Με την ευχή ότι όλοι μαζί θα βοηθήσουμε ,θα πραγματοποιήσουμε  μια εκδήλωση που θα τιμήσει τον πολιτισμό του χωριού μας
Εκ του ΔΣ
Συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...