Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αστακός η Ηλεία: Έρχονται 25.000 ισραηλινοί τουρίστες στο Grecotel


grecotel1
Ξεκινά απο σήμερα το δεύτερο σκέλος της απόβασης των Ισραηλινών όπως είχε γράψει κατ' αποκλειστικότητα το ilialive.gr από τις 15 Απριλίου. Μέχρι και χθές πραγματοποιήθηκαν πολύωρες συσκέψεις των Αρχών στην Ηλεία, και στο resort Olympia Riviera της Grecotel όπου θα φιλοξενηθούν κατά γκρούπ οι Ισραηλινοί τουρίστες.

Πρόκειται για τους εργαζόμενους σε εταιρία παραγωγής όπλων στο Ισραήλ που λαμβάνουν ως δώρο απο τον ιδιοκτήτης τριήμερο πακέτο διακοπών στην περιοχή της Κυλλήνης με θέα το Ιόνιο. Οι τουρίστες θα καταφτάνουν στο αεροδρόμιο του Αράξου και θα μεταφέρονται με λεωφορεία στην Κυλλήνη και στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Grecotel.
Η προετοιμασία για την άφιξή τους παράλληλα και με τους Ισραηλινούς στρατιωτικούς έχει ξεκινήσει μήνες πριν με τη συμμετοχή αστυνομικών και απο τις δύο χώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr είναι αρκετά μεγάλος ο αριθμός των πρακτόρων της Mossad, οι οποίοι κινούνται ανάμεσα στο πλήθος και πολύ δύσκολα κάποιος θα αντιληθεί την ιδιότητά τους.
Λόγω των ιδιαιτεροτήτων που επικρατούν η φύλαξη των τουριστών όπως άλλωστε και των στρατιωτικών από το Ισραήλ, γίνεται με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Όμως αγγίζουν τα όρια του παραλόγου οι απαιτήσεις των Ισραηλινών τόσο σε θέματα ασφάλειας όσο και σε πιο καθημερινά ζητήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, μόνο για τις ανάγκες της άσκησης Ηνίοχος 2015 στην Ανδραβίδα, οι Ισραηλινοί έφεραν μαζί τους τους δικούς τους μάγειρες, αλλά ακόμα τα δικά τους τρόφιμα, νερό, αναψυκτικά κ.α.
Διαβάστε ακόμα: Διπλή "απόβαση" Ισραηλινών στην Ηλεία

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...