Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Κρέστενα: Γυναίκα έπεσε απο μπαλκόνι στο κέντρο - Υπέκυψε στα τραύματά της


krestena2aa
Μια γυναίκα έπεσε απο μπαλκόνι στο κέντρο της Κρέστενας πριν απο λίγη ώρα, κάτω απο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στην κεντρική πλατεία. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Νεότερη ενημέρωση 19:48
Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 70 ετών έπεσε απο το μπαλκόνι της στον κεντρικό δρόμο της αγοράς των Κρεστένων, λίγα μέτρα πριν την κεντρική πλατεία. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ατύχημα και η γυναίκα στάθηκε τυχερή στην ατυχία της καθώς το σώμα της χτύπησε πρώτα στα κλαδιά ενός δέντρου, ανακόπτωντας την πορεία προς το έδαφος και μειώνοντας την ταχύτητα της πτώσης. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Νεότερη ενημέρωση 20:51
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 70χρονη γυναίκα που έπεσε απο το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Κρέστενα, υπέκυψε στα τραύματά της μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο του Πύργου.
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...
 krest1
krest2
krest3
krest4

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...