Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Άλλαξαν «όψη» στην κεντρική πλατεία της Βάρδας!


ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ 

Αξίνες, φτυάρια, κουβάδες, βούρτσες, σκούπες και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί πήραν… ανά χείρας, το πρωί του Σαββάτου, οι κάτοικοι της Βάρδας και με μπροστάρη τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Χρήστο Ρετουνιώτη «μεταμόρφωσαν» την κεντρική πλατεία της πόλης!

Οι εργασίες ξεκίνησαν από πολύ νωρίς το πρωί και περιελάμβαναν ξεχορτάριασμα, καθαρισμό, ασβεστώματα και βαψίματα, δενδροφύτευση και ό,τι άλλο χρειάστηκε μέχρι να αλλάξει τελικά,  αργά το απόγευμα όπου και τελείωσαν οι εργασίες, η όψη της πλατείας!
Για ακόμα μια φορά στο κάλεσμα του κ. Χρήστου Ρετουνιώτη ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί εθελοντές από ολόκληρη τη Βάρδα, παλιοί πρόεδροι και αιρετοί της περιοχής, αλλά και πολλοί υπάλληλοι του δήμου, τους οποίους ευχαρίστησε και συνεχάρη έναν – έναν για την εθελοντική τους εργασία, ενώ με τη σειρά τους όλοι οι συμμετέχοντες απένειμαν με τη σειρά τους τα εύσημα στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας.
Οι εθελοντικές δράσεις στην Βάρδα και σε ολόκληρη την περιοχή της Βουπρασίας θα συνεχιστούν, ειδικά τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι και οι ανάγκες σε καθαρισμούς και παρεμβάσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες. Ραντεβού λοιπόν σύντομα, σε άλλο σημείο της πόλης ή της Δημοτικής Ενότητας!

Σ.Π. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...