Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για την Τρίτη


Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για την Τρίτη

Πρόσκαιρες βροχές περιμένουμε την Τρίτη στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές βροχές στα νότια απογευματινές το απογευματινές. Ευνοείται η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης κυρίως στα νότια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί μέχρι 5 μποφορ.
Θερμοκρασία: απογευματινές 12 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη δυτικη Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικη Στερεά, δυτικη Πελοπόννησος
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις, θα εκδηλωθούν τοπικες βροχές στα νότια και το απογευματινές πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 και στο Ιονίου τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: απογευματινές 13 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αρχικά γενικα αίθριος. Απογευματινές τις μεσημβρινές ώρες βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικες βροχές στα νότια ενώ είναι πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της Θεσσαλίας τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: απογευματινές δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφορ που βαθμιαία θα γίνουν νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: απογευματινές 12 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις που απογευματινές το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικες βροχές.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα γίνουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: απογευματινές 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αρχικά γενικα αίθριος. βαθμιαία αραιές νεφώσεις που στα νότια απογευματινές το απογευματινές θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: απογευματινές 16 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Αττική
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις απογευματινές το μεσημέρι που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικες βροχές απογευματινές το απογευματινές.
Άνεμοι: απογευματινές δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφορ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: απογευματινές 15 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Τοπικες νεφώσεις απογευματινές τις μεσημβρινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά το απογευματινές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφορ.
Θερμοκρασία: απογευματινές 16 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Τετάρτη 27-05-2015
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στα ανατολικά και τα νότια όπου τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορα και από τα δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια και τα ανατολικά.
Άνεμοι: στα ανατολικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Στα δυτικά δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Πέμπτη 28-05-2015
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ στα βορειοδυτικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: σε πτώση στα ανατολικά και τα νότια.

Παρασκευή 29-05-2015
Καιρός: στα ανατολικά και τα νοτιά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 30-05-2015 και Κυριακή 31-05-2015
Καιρός: γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε άνοδο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WEATHER CENTER ΤΟΥ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...