Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Αμαλιάδας και τέσσσερις συλλήψεις


sillipsi_big
Δεν πέρασε μια μέρα και οι δράστες του μπαράζ των διαρρήξεων που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής, συνελήφθησαν. Οι Αρχές είχαν συλλέξει στοιχεία ήδη από τις πρώτες ώρες και προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου σε συλλήψεις.
Η αρχική εκτίμηση πως εμπλεκόταν δραπέτης του Ιδρύματος Ανηλίκων Βόλου, εγκαταλείφθηκε, όμως εμπλεκόμενος ήταν άτομο το οποίο είχε κάνει φυλακή για παρόμοιες πράξεις και μάλιστα είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.
Οι άνδρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας για άλλη μια φροά έδρασαν αστραπιαία και έναν 22χρονο, έναν 19χρονο, έναν 21χρονο και έναν 17χρονο. Οι δύο πρώτοι εντοπίστηκαν στον καταυλισμό «Πηγαδάκια» Γαστούνης και οι άλλοι δύο στον καταυλισμό «Αγκινάρα» Πύργου με τη συνδρομή και της Ασφάλειας Πύργου.
Είχαν κλέψει δύο αυτοκίνητα απο την περιοχή της Γαστούνης και της Ανδραβίδας, ενώ είχαν διαρρήξει τρία καταστήματα στο Τραγανό, ένα στην Ανδραβίδα και ένα στο Στρούσι.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...