Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Συνελήφθησαν 4 τσιγγάνοι για κλοπές σε χωριά του Πύργου



Τέσσερα άτομα ΡΟΜΑ συνέλαβαν χθες οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργουστον Πύργο οι οποίοι
κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείαςσυνεχίζει το αποτελεσματικό έργο της ενάντια στην πάταξη της εγκληματικότητας, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου να βρίσκονται σε συνεχή αστυνομική δράση ενεργώντας προς όφελος των πολιτών.

Έτσι χθες οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις ΡΟΜΑ ηλικίας 20, 22, 26 και 29 ετών οι οποίοι φέρονται να προέβαιναν σε διακεκριμένες κλοπές σε οικίες με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος. Πιο συγκεκριμένα οι δράστες σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα το τελευταίο διάστημα δρούσαν απο κοινού και διενεργούσαν κλοπές σε χωριά του δήμου Πύργου, όπως Σκουροχώρι, Βυτινέικα και Μυρτιά ενώ συνήθως αφαιρούσαν μεταλλικούς σωλήνες και αντικείμενα μεταλλικά τα οποία χρησιμοποιούσαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για να κερδίζουν χρήματα.
Αξίζει να σημειωθεί πως για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα ενός ατόμου που φέρεται να δρούσε μαζί με τους τέσσερις συλληφθέντες οι οποίοι θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πύργου.

Π. ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...