Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ηλεία: Δροσερός καιρός όλη την εβδομάδα

ilios_1
Δεν διαφαίνεται κάποια προοπτική ζέστης έως το Σαββατοκύριακο στην Ηλεία και ο καιρός θα κυλήσει δροσερός με πιθανότητα βροχής στα ορεινά όπου η αστάθεια επηρεάζει την περιοχή. 

Ο υδράργυρος δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 30οC και ο Ιούνιος, μοιάζει πλέον με τον Μάιο θερμοκρασιακά. Στα βόρεια και τα νότια του νομού θα κυμανθεί στους 26 με 27οC, ενώ στα κεντρικά στους 28 με 29οC. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι σε δυτικές κατευθύνσεις.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Βελτίωση του καιρού με ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 29 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση. 

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Πηγή

ilialive.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...