Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Αμαλιάδα: Απολογούνται δράστης, πατέρας και αδελφός για το φονικό!


dikastiria1aΚάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας

Προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή Αμαλιάδας ζήτησε και πήρε ο 28χρονος αθίγγανος που φέρεται να σκότωσε την 28χρονη  ξαδέλφη του, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών Δήμητρα Ντάνου στον οικισμό τσιγγάνων στα Τσιχλέϊκα Αμαλιάδας το απόγευμα της Κυριακής για οικογενειακές διαφορές, με αφορμή την απαγωγή μιας 14χρονης της οικογένειας. Χθες το μεσημέρι, κάτω από «δρακόντεια μέτρα ασφαλείας» ο 28χρονος, μαζί με τον 51χρονο πατέρα του και τον 26χρονο αδελφό οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα, η οποία τους απήγγειλε κατηγορίες.
Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και παράνομη οπλοφορία. Ο πατέρας του κατηγορείται για ηθική αυτουργία με πρόθεση, αφού φέρεται στον τσακωμό του γιού με το θύμα, να τον προέτρεπε να προβεί σε βίαιη ενέργεια. Επίσης, κατηγορείται και για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, αφού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός διέπραξε το έγκλημα.
dikastiria2
Ο αδελφός του φερόμενου ως δράστη κατηγορείται για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και υπόθαλψη του αδελφού του μέχρι να συλληφθεί και με δεδομένο ότι φέρεται να έχει ρόλο στην εξαφάνιση του πιστολιού, που βρέθηκε τελικά αρκετές ώρες μετά το έγκλημα θαμμένο πρόχειρα σε ένα σημείο του οικισμού. 
Χθες πάντως κατά την προσαγωγή τους στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας δεν συνέβη το παραμικρό, αφού δεν βρέθηκε εκεί κανείς από τους συγγενείς και φίλους της άτυχης γυναίκας που έχασε πρόωρα την ζωής της. Να σημειωθεί ότι χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία, στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 31χρονος σύζυγος της 28χρονης, ο οποίος δέχτηκε και αυτός τα πυρά κατά το αιματηρό «επεισόδιο».
dikastiria3

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...