Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: Βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ και... ομίχλη


Καιρός: Βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ και... ομίχλη

Κρύο και ομίχλη το πρωί, ζέστη το μεσημέρι. Αυτό θα είναι και σήμερα το σκηνικό του καιρού σε όλη την Ελλάδα. Οι βοριάδες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Περιορισμένη η ορατότητα στα ηπειρωτικά το πρωί, μέχρι 23 βαθμούς η θερμοκρασία.

Μακεδονία, Θράκη - Καιρός: γενικά αίθριος. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές και βράδυνες ώρες 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος - Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένο ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα δυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 07 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 α 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί, στα νότια 6 με 7 με σταδιακή εξασθένηση και στα βόρεια 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική - Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: αρχικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη - Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Τις πρωινές και βραδινές ώρες 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Τρίτη 10-11-2015 - Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια με πιθανότητα βροχής στη Θράκη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...