Ηλεία: Καλός και καιρός για το λιομάζωμα και άλλες αγροτικές εργασίες


autumn-colors
Οι καλές ημέρες του φθινοπώρου συνεχίζονται στην Ηλεία. Eτσι ξεκινά και η νέα εβδομάδα. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί υποχωρεί έως τους 5οC και κατά τη διάρκεια της ημέρας φτάνει τους 21οC.
Οι άνεμοι θα πέουν κυρίως βόρειοι ασθενείς. Το ίδιο μοτίβο για τον καιρο και την Δευτέρα και ίσως μια μικρή αλλαγή να υπάρξει από την Τετάρτη, όχι όμως ουσιαστική. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν βροχή δεν φαίνεται στον ορίζοντα τουλάχιστον έως τις 20 Νοεμβρίου και ο καιρός εξελίσσεται ιδανικά για τη συγκομιδή του ελαιοκάρπου στην Ηλεία.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά, παροδικά αυξημένες στη Βόρεια Κρήτη με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 15 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 13 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως τις πρωινές ώρες, στα βόρεια τμήματα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια και κρύο τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ