Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Δόξα Ελαιώνα- Αχιλλέας Νεοχωρίου 1-0: Νέα νίκη με Ρηγόπουλο


doxa_omada
Παίζοντας με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα η Δόξα κατάφερε κι έκαμψε στην έδρα της με 1-0 την αντίσταση του Αχιλλέα Νεοχωρίου και έφτασε στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.
Συγκεκριμένα η ομάδα του
Κώστα Κολοσκόπη στο 35’ έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Χηνοφώτης απεβλήθη σωστά από τον διαιτητή Κοιλιομενιάτη με απευθείας κόκκινη για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης. Πάραυτα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν στο 50’ να σκοράρουν με τον Ρηγόπουλο, ο οποίος μετά το διπλό στο Γούμερο, χάρισε στη Δόξα και τη νίκη απέναντι στον Αχιλλέα. Σε γενικές γραμμές διεξήχθη ένα ανοιχτό και δυνατό, κατά το οποίο όλα τα αποτελέσματα θα ήταν πιθανά.
* Να σημειώσουμε ότι ο Αχιλλέας Νεοχωρίου ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Δόξας για την άψογη φιλοξενία και επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.
Οι συνθέσεις
ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Φωτακόπουλος, Γιαννόπουλος, Δημητρόπουλος, Μαρκόπουλος, Τσάμης (37’ Ρηγόπουλος), Ζωγόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μπούκης, Χηνοφώτης, Οικονομίδης, Μαχαίρας (50’ Νταρζάνος).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Αλικανιώτης, Χατζηπαπάς, Παναγόπουλος, Νικολόπουλος (60’ Καράμπελας), Παπαδόπουλος, Γκούσκος (80’ λτ Παναγιωτόπουλος Δ.), Αλεξανδρής, Σπανός, Αλεξόπουλος, Νεκίτι (60’ Μπλετσάκης).
http://olympiasports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...