Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Τα Αστυνομικά νέα της Ηλείας


Το τσαντάκι του 88χρονου, που περιείχε 1.100 ευρώ, απέσπασαν δυο άντρες, χθες το μεσημέρι, στην περιοχή του
Παλαιοχωρίου. Οι δυο άντρες, την περιγραφή των οποίων έδωσε ο 88χρονος στους αστυνομικούς του Α.Τ Γαστούνης, όπου κατήγγειλε το περιστατικό, προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν να μεταφέρει κάποιες τσάντες μέσα στο σπίτι και έτσι, κατάφεραν να του αποσπάσουν το τσαντάκι και ετράπησαν σε φυγή.
  Μηχανήματα αξίας 5.000 ευρώ, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από εγκαταλελειμμένο Μηχανουργείο, στην περιοχής της Μανωλάδας, στο χρονικό διάστημα από 1η έως 3 Μαρτίου, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου, καταγγέλθηκε στο Α.Τ Βάρδας η κλοπή δυο μπαταριών από όχημα που ήταν σταθμευμένο στη Βάρδα. Εξάλλου, χθες το πρωί, 58χρονος από τη Μανολάδα, κατήγγειλε ότι συνομίληκός του, αφαίρεσε από το τρακτέρ που του είχε παραχωρήσει - έχοντας κάνει προφορική συμφωνία για αγοραπωλησία, η οποία δεν προχώρησε - ανταλλακτικό αξίας 2.700ευρώ.
   Τέλος, 34χρονη από την περιοχή του Βαρθολομιού, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν από την τσάντα της, το πορτοφόλι της που περιείχε το δίπλωμα οδήγησης, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων ΑΤΜ, διάφορα προσωπικά έγγραφα καθώς και ένα μενταγιόν αξίας 80 ευρώ περίπου.
Ν.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...