Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Τεσσάρα στο ρελαντί ο Θρύλος, «σκόνταψε» η ΑΕΚ, νικητής στο «θρίλερ» ο ΠΑΟ

Τεσσάρα στο ρελαντί ο Θρύλος, «σκόνταψε» η ΑΕΚ, νικητής στο «θρίλερ» ο ΠΑΟ

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής της SuperLeague


Ένα ημίχρονο, το πρώτο, ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Πανθρακικό, στο άδειο λόγω της τιμωρίας των «ερυθρόλευκων» γήπεδό τους. Ο πρωταθλητής νίκησε τους υποβιβασμένους Θράκες 4-0 χάρις στα γκολ των Πουλίδο (26΄), Πάρντο (40΄) και Ερνάνι (43΄, 90΄+) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και πήρε το 26ο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα.
Παράλληλα, ανούσια η ΑΕΚ πέταξε δύο βαθμούς στη Μυτιλήνη, με αντίπαλο την Καλλονή. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και με βάση την εικόνα της αναμέτρησης το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.
Επίσης, ο Πανιώνιος πέτυχε μία σπουδαία νίκη κι έπιασε τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εξασφαλίζοντας την είσοδό του στα μπαράζ. Οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν με 3-1 στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μπακασέτας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα «39’, 66’». Το τρίτο γκολ σημείωσε ο Ανσαριφάντ (82’). Στο 53’ Ο Τζιόλης είχε μειώσει προσωρινά για τον ΠΑΟΚ.
Επιπλέον, με ηγέτη τον Σεμπάστιαν Λέτο (2 γκολ) ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Μαραγκού στο 15΄, αλλά οι Ημαθιώτες «απάντησαν» με δύο γκολ από τους Ναζλίδη (25΄) και Μεληκιώτη (58΄). Ο Λέτο ισοφάρισε στο 66΄ και στις καθυστερήσεις «έγραψε» το τελικό 3-2.
Την ίδια ώρα, Δεκατρία λεπτά ήταν αρκετά για τον Πλατανιά... Οι Κρήτες έφτασαν άνετα στο τελικό 3-1 επί της φιλοξενούμενης Ξάνθης, για την 28η αγωνιστική της Super League, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανγκούλο, ο οποίος με δύο τέρματα του στο πρώτο ημίχρονο (19΄, 32΄) έβαλε πρόωρα τις βάσεις για το «τρίποντο». Ο Λισγάρας μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 65΄, με τον Μιλούνοβιτς να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 75΄.
Αναλυτικά, τα σημερινά αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Kαλλονή-ΑΕΚ                0-0
Ατρόμητος-Παναιτωλικός     1-0
Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης   0-1
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα   1-1
Ολυμπιακός-Πανθρακικός     4-0
Παναθηναϊκός-Βέροια        3-2
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ             3-1
Πλατανιάς-Ξάνθη            3-1
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...