Επέστρεψαν στις νίκες οι «ερυθρόλευκοι»..............Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός, 87-84


Επέστρεψαν στις νίκες οι «ερυθρόλευκοι»

Κέρδισαν 59-52 την Μπαρτσελόνα οι ερυθρόλευκοι 




Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό στην Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να υπερασπίζονται το ΣΕΦ με 59-52, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι συμπλήρωσαν τις τέσσερις νίκες και υποχρέωσαν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τρίτη ήττα, ο Βασίλης Σπανούλης με 15 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 21-16, 32-25, 49-38, 59-52

 

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός, 87-84

Μοιραίος ο καλύτερος παίκτης του, Τζέιμς Φελντέιν



Ο Παναθηναϊκός διεκδίκησε στα ίσα τη νίκη, αλλά η μυθική εμφάνιση του Γιουλ (30π.) και τα λάθη του μέχρι τότε εντυπωσιακού Φελντέιν, τον… σκότωσαν.
Με απίστευτο τρόπο και… μέσα από τα χέρια του έχασε την μεγάλη ευκαιρία να «αλώσει» την Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός Superfoods. Οι πράσινοι διεκδίκησαν στα ίσα το «κόλπο γκρόσο» απέναντι στη Ρεάλ, αλλά η ασύλληπτη εμφάνιση του Γιουλ (σταμάτησε στους 30 πόντους!) και τα δύο… μοιραία λάθη του μέχρι τότε ωραίου Φελντέιν στο νήμα, έφεραν την ήττα με σκορ 87-84.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ όλη τη διάρκειά του, αφού πότε η ελληνική ομάδα, πότε η ισπανική βρίσκονταν σε θέση οδηγού. Το τριφύλλι επέστρεψε στα τελευταία λεπτά και με μεγάλο τρίποντο του Δομινικανού ισοφάρισε σε 84-84, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησαν μία «εύκολη» χαμένη πάσα, όπου χάθηκε η κατοχή, ενώ 7'' πριν τη λήξη και με το σκορ στο 86-85... μπερδεύτηκε, θέλησε να αφήσει την μπάλα να βγει εκτός -μετά από άστοχο σουτ των γηπεδούχων- για να έχει δικαίωμα για τάιμ-άουτ ο Πασκουάλ, όμως με υπερπροσπάθεια ο Ρούντι την κράτησε μέσα και ανέκτησε την κατοχή για τους Μαδριλένους. Ο Κάρολ έβαλε μία βολή, ο Εξάστερος είχε 6'' στη διάθεσή του για να στείλει το ματς στην παράταση, όμως το υπό πίεση και δύσκολο σουτ του Ρίβερς από τη γωνία βρήκε σίδερο...
Και σα να μην έφτανε η ήττα με... άδοξο τρόπο -κι ενώ κάτι «ανάλογο» είχε συμβεί και στην Τουρκία με την Εφές- ήρθε και ο τραυματισμός του Γκιστ, ο οποίος αναμένεται να μείνει... αρκετά εκτός δράσης και ουσιαστικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό σε δύο βράδια (18/11).
Στο 4-3 το ρεκόρ του τριφυλλιού, την ώρα που η βασίλισσα έφτασε στο 5-2.
μαδριτη παο
Πηγή: sport-fm.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ