Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΕΛ.ΑΣ 

Διαβάστε αναλυτικά τα Αστυνομικά Νέα της Ηλείας:

-Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος την 03-11-2016 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με 53χρονο ημεδαπό και προφασιζόμενος ιδιοκτήτη καταστήματος πώλησης τροφίμων, που εδρεύει στην Αττική, συμφώνησε να προβεί στην πώληση 1.200 κιλών γαλακτοκομικού προϊόντος, έναντι του χρηματικού ποσού των 7.051,20 ευρώ. Ο 53χρονος την 12-11-2016, έπειτα από συναλλαγή που είχε στη Γαστούνη με το δράστη, αφού παρέδωσε τα προϊόντα, έλαβε τραπεζική επιταγή, η οποία διαπίστωσε ότι τυγχάνει πλαστή. Ο δράστης αναζητείται.

-Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Ανθόπυργο δήμου Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που ενεργήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του πατέρα του, το οποίο κατείχε χωρίς να έχει προβεί στην ανανέωση της άδειας κατοχής και τέσσερις κροτίδες.

-Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 21χρονης ημεδαπής, η οποία διαμένοντας ως ενοικιάστρια, σε διαμέρισμα 57χρονης ημεδαπής, την 25 Οκτωβρίου 2016, την 08 Νοεμβρίου 2016 και την 11 Νοεμβρίου 2016 εισήλθε στην οικία της και αφαίρεσε από ντουλάπα υπνοδωματίου το χρηματικό ποσό των 1.860 ευρώ. Σε σωματική έρευνα που της ενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν 50 ευρώ, ενώ σε νομότυπη έρευνα στην οικία της, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 450 ευρώ.

-Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, για παραβίαση αναστολής.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...