Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Το καφέ των… παραπόνων στην Μυρσίνη


ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΆΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ 
Η Μυρσίνη τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Νικόλαο στον ομώνυμο ι.ν. του χωριού, όπου παρά την βροχή τελέστηκε η λιτανεία της ιεράς εικόνας του Αγίου Νικολάου.

Παρόντες  στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς της Μυρσίνης  και πλήθος πιστών.
Μετά την απόλυση ο δήμαρχος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Μίγκο και τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Παλαιολόγο, έκαναν μια περιοδεία στην αγορά της Μυρσίνης όπου συνομίλησαν με καταστηματάρχες. Στην συνέχεια κάθισαν στο μικρό παραδοσιακό καφενείο  για ένα καφέ και εκεί έγιναν αποδέκτες παραπόνων από αγρότες της περιοχής. Τα παράπονα είχαν να κάνουν με τα αποστραγγιστικά κανάλια και τα οποία όπως αναφέρθηκε δεν λειτουργούν σωστά, γιατί δεν έχουν καθαρισθεί σωστά. «Να καθαρίσει ο ΓΟΕΒ τα λαγκάδια γιατί κάθε χειμώνα οι καλλιέργειές μας πλημμυρίζουν» είπε μεταξύ άλλων ο συνταξιούχος αγρότης  κ. Κότσιφας Ανδρέας  ενώ ο εορτάζων κ. Αρβανίτης Νίκος  είπε ότι  “πλημμυρίζει όλη η περιοχή γιατί η Τ17 δεν έχει καθαρισθεί”. Τέλος ο κ. Κοντονής Σπύρος είπε πως «εφόσον πληρώνουμε στον ΓΟΕΒ έχουμε απαιτήσεις».
Ο δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ όπως και οι δύο αντιδήμαρχοι  άκουσαν  με προσοχή τα όσα είπαν οι αγρότες και τους κάλεσε όποτε επιθυμούν να έρθουν  στο γραφείο του να συζητήσουν. «Δήμαρχε ξέρουμε ότι η πόρτα σου είναι ανοιχτή για όλους….Εμείς θα έρθουμε να σε δούμε»  του είπαν.. Ο κ. Ναμπίλ τέλος σε δηλώσεις του προς την «Πατρίς» ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες αλλά και «στο Πολεμικό Ναυτικό πού αυτές τις ώρες με την ένταση που επικρατεί στο Αιγαίο, αποδεικνύεται πως πρέπει να βρίσκεται  σε απόλυτη ετοιμότητα και οι σκέψεις όλων μας να βρίσκεται εκεί».

Του Κώστα Ζαφειρίου
kozapress@gmail.com
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...