Ηλεία: Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Παλούκι και Νεοχώρι


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Παλούκι Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 37χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες, που περιείχαν  λαθραίο καπνό,  συνολικού βάρους (1.460) γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Νεοχώρι Ζαχάρως, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 34 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης και ένα  ναρκωτικό δισκίο. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία των δραστών,  σε χωριό της Μεσσηνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (10,5) γραμμάρια κάνναβης και (10) ναρκωτικά δισκία.
patrisnews.com 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ