Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ηλεία: Με πολύ καλό καιρό η 25η Μαρτίου


Ηλεία: Με πολύ καλό καιρό η 25η Μαρτίου
Με πολύ καλό καιρό θα γίνει η παράλεση της 25ης Μαρτίου στην Ηλεία. Οι συνθήκες βελτιώνονται αρκετά σήμερα και αύριο σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 20οC και κάποιες αραιές νεφώσεις. Ζεστός θα είναι ο καιρός και στα ορεινά του νομού. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, κυρίως στο Αιγαίο.
Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 23 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 5 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι με ίδιες εντάσεις. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.
Στην Αττική θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς.

Πηγή

meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...