Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Εκεί παραιτούνται...

Το χάος στα δρομολόγια τον έστειλε «σπίτι» τουΤο χάος στα δρομολόγια τον έστειλε «σπίτι» του...


Ο Γιούλιους Ένγκελχαρτ, Πολωνός υφυπουργός Υποδομών, καθαιρέθηκε χθες Τρίτη μετά το «χάος» που προκάλεσαν οι αλλαγές στα δρομολόγια και η κακοκαιρία στους σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Πολωνία αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Αρχίζουμε ένα ξεκαθάρισμα στους σιδηροδρόμους», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ ανακοινώνοντας στους δημοσιογράφους την απομάκρυνση του υφυπουργού.

Το νέο χρονοδιάγραμμα των δρομολογίων το οποίο άρχισε να εφαρμόζεται την 12η Δεκεμβρίου δημιούργησε πολλά προβλήματα στο επιβατικό κοινό, με πολλούς πολίτες να καταγγέλλουν ότι προκαλεί σύγχυση και δεν είναι διόλου ακριβές.

Το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας--το οποίο προκάλεσε την απώλεια των ζωών 70 ανθρώπων με τις έντονες χιονοπτώσεις επιδείνωσε δραματικά το πρόβλημα και προκάλεσε καθυστερήσεις που σε πολλές περιπτώσεις ήταν πολύωρες.
24oro


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...