Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟ: Στα δύσκολα την κάνατε και αυτό είναι προδοσία

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/12/33311.jpgΤην αντίθεση τους με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, εξέφρασαν οι φίλοι των «πρασίνων»... που βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.


Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο (93-62) για την Ευρωλίγκα, δεν ήταν δυνατό να μην εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για τα τελευταία γεγονότα που έχουν λάβει χώρα στον διοικητικό τομέα στην ΠΑΕ, μετά τη φυγή του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Νικόλα Πατέρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές των αρνητικών συνθημάτων που ακούστηκαν από την εξέδρα, τους οποίους χαρακτηρίζουν ανίκανους να διαχειριστούν την κρίση στον Παναθηναϊκό.

Τα συνθήματα που ακούστηκαν στο γήπεδο ήταν τα εξής: «ΠΑΟ Θρησκεία, θύρα 13, στα δύσκολα τι κάνατε, αυτό είναι προδοσία», «ΠΑΟ Θρησκεία, θύρα 13, είστε όλοι συνένοχοι σ’ αυτή την ιστορία» και τέλος, στο μοναδικό σύνθημα που είχε... αποδέκτη ονομαστικά, «Ο ΠΑΟ δεν είναι μαγαζί για δύο, Πατέρα και Βγενόπουλε πηδήξατε απ’ το πλοίο».

theplayer.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...