Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Παντού υπάρχουν τρόφιμα κι ένα αλυσοπρίονο…

Παντού υπάρχουν τρόφιμα κι ένα αλυσοπρίονο…
… για να κλέψει κανείς. Οι κλέφτες για άλλη μια φορά, δεν άφησαν τίποτα πίσω τους, δείχνοντας "χαρακτήρα". Σε ταβέρνα της Αμαλιάδας άγνωστοι δράστες μπήκαν από την πίσω πόρτα και έκαναν επιδρομή στα ψυγεία. Άρπαξαν ...
... ενενήντα κιλά κρέας, μεγάλη ποσότητα τυριών, ντομάτες, αγγούρια και άλλα οπωροκηπευτικά, τρία κιβώτια μπύρες και δύο κιβώτια αναψυκτικά. 
Όμως χρειάζονταν και δύο χύτρες για το μαγείρεμα, ενώ όπως προαναφέραμε πήραν και το αλυσοπρίονο, διότι παντού υπάρχει ένα τέτοιο στο αστυνομικό δελτίο. Γκαρσόν, το λογαριασμό… 1.520 ευρώ και με τις υγείες σας.

Στα Διάσελα κι αγνάντιο στη Μπαρμπάσαινα(σ.σ. Βαρβάσαινα)… που λέει και το τραγούδι, οι κλέφτες «χτύπησαν» σε αγροικία.

Από εκεί πήραν ένα χάλκινο καζάνι 130 λίτρων που χρησιμοποιείται για την απόσταξη τσίπουρου, ένα ακόμα ανοξείδωτο καζάνι, ένα μοτέρ με φίλτρο εξαγωγής τσίπουρου, ένα ακόμα μοτέρ αντλήσεως νερού, μια γεννήτρια και ένα γερανάκι συνολικής αξίας 7.980 ευρώ.

Στην Νεάπολη της Βάρδας οι διαρρήκτες ξαναχτύπησαν… μέχρι κεραίας. Από σπίτι πήραν είδη ρουχισμού, μια ηλεκτρική σκούπα, διάφορα μαγειρικά σκεύη, τρόφιμα και την κεραία της τηλεόρασης (όχι όμως και την τηλεόραση!). Μαζί με τις φθορές στο σπίτι, η «ζημιά» έφτασε τα 1.000 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα οι κλέφτες έσπασαν το φινιστρίνι αυτοκινήτου και πήραν το ηχοσύστημα και τα cd, συνολικής αξίας 650 ευρώ.

Το ράδιο-CD ήταν ο στόχος μεικτής σπείρας στο Τραγανό. Δύο τσιγγάνοι και ένας Βούλγαρος το πήραν από αυτοκίνητο άλλου Βούλγαρου και μπήκαν σε ένα ΙΧ αγροτικό  για να διαφύγουν. Αστυνομικοί μετά από αναζητήσεις «τσίμπησαν» τον ένα τσιγγάνο και το Βούλγαρο δράστη, ενώ ο τρίτος της παρέας αναζητείται.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...