Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Τσιώλης: Θέλω τον Μήτρογλου!


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου παραδέχθηκε πως επιθυμεί την απόκτηση του επιθετικού του Ολυμπιακού, Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο θεωρεί κορυφαίο Έλληνα στη συγκεκριμένη θέση.

Με δηλώσεις του στον Sentra 103,3 ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του και ζήτησε για δώρο Χριστουγέννων τον Κώστα Μήτρογλου.
 
Αναλυτικά:
 
Για την παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι τώρα: Μπορώ να πω ότι έχουμε και άτυχες στιγμές, όπως για παράδειγμα στην αναμέτρηση με την Καβάλα, όπου είχαμε δοκάρι και στην αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ, ενώ και στην αναμέτρηση με τον Άρη είχαμε δύο δοκάρια προς την λήξη του αγώνα. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι συνολικά στα παιχνίδια μας έχουμε σταθερή απόδοση. Η στατιστική λέει ότι ο Ολυμπιακός και ο Ολυμπιακός Βόλου έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στο τελείωμα των οργανωμένων επιθέσεων.
 
Απο το καλοκαίρι έχω πει στους παίκτες μου οτι πρέπει να φύγουμε απο αυτή την... μιζέρια και να μην σκεφτόμαστε απο την πρώτη μέρα πως θα σωθούμε και τι να κάνουμε.Πάμε να παίξουμε μπάλα και να το ευχαριστηθούμε, άλλωστε η ομάδα επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία μετά απο 20-22 χρόνια και πρέπει να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο.
 
Για το πως οργανώθηκε η ομάδα απο το καλοκαίρι: Βάλαμε σαν βασικό κανόνα να αφήσουμε στην άκρη τα ονόματα των αντιπάλων και να πούμε οτι υπάρχουν δύο βασικοί κανόνες, η άμυνα και η επίθεση, γρήγορη άμυνα και γρήγορη επίθεση και φυσικά θα πρέπει πάντα να έχουμε την μπάλα για να κάνουμε το παιχνίδι που αρέσει σε μας και μας βολεύει με βάση τους παίκτες και τα χαρακτηριστικά που έχουμε σαν ομάδα.Αυτό το έχουμε πετύχει μέχρι ένα σημείο, θέλουμε βέβαια βελτίωση και νομίζω οτι κάπως έτσι θα συνεχίσουμε να κινούμαστε.
 
Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: Εγώ εδώ και 1,5-2 χρόνια και ιδιαίτερα τώρα που συνεργάζομαι με τον κ. Μπέο, έχω αποφύγει να προτείνω ονόματα, απλώς ζητάω χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστών. Ο παίκτης που θέλω να αποκτήσω και ειδικά τον Ιανουάριο, θέλω να έχει στην προηγούμενη ομάδα του συμμετοχές, δεν θέλω έναν παίκτη που έχει να παίξει δύο μήνες ή είχε έναν τραυματισμό. Αλλιώς θα επιλέξω έναν απο την δεύτερη ομάδα για να τον έχω αναπληρωματικό.
 
Έχουμε αυτή την φιλοσοφία, ψάχνουμε τρεις παίκτες και έχουμε εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις, ο κ. Γιαννόπουλος τους είδε στο εξωτερικό, θέλω να πιστεύω οτι αυτοί οι παίκτες θα μας βοηθήσουν στον δεύτερο γύρο να έχουμε πιο δυνατό ρόστερ και μεγαλύτερες βοήθειες.
 
Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό: Έχουμε δέσει σαν ομάδα και τους είπα οτι κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, δεν έπρεπε να σκέφτονται τον Παναθηναϊκό που ήταν παρελθόν αλλά το τώρα.
 
Για το ενδεχόμενο να αποκτηθούν δανεικοί: Έτσι όπως έχει γίνει η αγορά βλέπουμε οτι η Λίβερπουλ θα πάρει δανεικό με οψιόν το καλοκαίρι. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι αν θα τον πάρεις για 3-4 χρόνια, εξάλλου δεν ξέρεις αν θα είσαι στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι. Το θέμα είναι να πάρεις έναν παίκτη που θα έχει αγωνιστική δράση, να κάνει για αυτό που θέλεις, να μπει στη νοοτροπία της ομάδας και όχι η ομάδα στον ποδοσφαιριστή και βεβαίως να δεις τον χαρακτήρα του για να μην έχεις προβλήματα και σου χαλάσει αυτά που έχεις δημιουργήσει. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κοιτάω, απο εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνει για χρόνια στον Βόλο ή όχι.
 
Για τον Μήτρογλου: Για μένα θα ήταν οτι καλύτερο να έρθει ο Μήτρογλου. Μου αρέσει πολύ, είναι ένας φορ, ίσως ο κορυφαίος Έλληνας αυτή την στιγμή κατά την δική μου εκτίμηση και νομίζω οτι η Εθνική Ελλάδος απο εκεί πρέπει να ξεκινάει την σύνθεση της.
 
Έχει δυνατά χαρακτηριστικά, σκοράρει εύκολα, έχει αντίληψη του χώρου, θέλει όμως αγώνες γιατί αν μείνει εκτός για 2-3 παιχνίδια έχει πρόβλημα με την κίνηση του, αν έχει συνεχόμενους αγώνες πιστεύω οτι είναι ένας ιδανικός σέντερ φορ και με τους γρήγορους παίκτες που έχω πίσω απο τον φορ θα με βόλευε πάρα πολύ αυτός ο παίκτης.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...