Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης

«Δύσκολη, επώδυνη αλλά αναγκαία προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής οικονομική κρίση» στην Ελλάδα, η οποία... όπως είπε, «βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης», χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2011 η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. 

Μιλώντας στη Βουλή, η κ. Ξενογιαννακοπούλου υπεραμύνθηκε των μέτρων που πήρε η κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «έχουμε ευθύνη και χρέος να σταθεροποιήσουμε την πατρίδα μας που έφτασε στο κατώφλι της χρεοκοπίας». 

Χαρακτήρισε τα μέτρα «πέρα από τις ιδεολογικές αξίες του ΠΑΣΟΚ» και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας για τους Ελληνες.

«Το 2011 είναι μια δύσκολη χρονιά για τους Ελληνες που έχουν ανάμεικτα συναισθήματα. 

Αισθάνονται ταυτόχρονα θυμό, ανασφάλεια, απαιτούν μέτρα που θα τους στηρίξουν. 

Είναι δύσκολη περίοδος για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γιατί ξέρουμε ότι τα μέτρα που πήραμε είναι πέρα από τις ιδεολογικές μας αξίες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η κ. Ξενογιαννακοπούλου και συμπλήρωσε:
«Καλούμε τη Βουλή να ψηφίσει τον προϋπολογισμό αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα τέσσερις δεσμεύσεις. 

Αναγνωρίζουμε τις θυσίες του ελληνικού λαού, οφείλουμε δίκαια να κατανέμονται και να πιάνουν τόπο και πρέπει η πολιτική μας να έχει συνεχές αναπτυξιακό πλαίσιο. 

Μέσα στη φουρτούνα πρέπει να περάσουμε το ποτάμι χωρίς να αφήσουμε πίσω μας κανέναν, δημιουργώντας ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας».

newscode.gr 

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης

ΣΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ   !!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΥΡΑΜΑΡΙΛΙΖΑ?

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ...ΞΕΡΑΜΕ..!!!!

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...