Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Προσωρινά πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο Βεκρής – Ψάχνει επενδυτή ο Τζίγγερ


    Με τον Τζόνι Βεκρή στο τιμόνι θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός μέχρι την επόμενη Γ.Σ. Την ίδια ώρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ψάχνει αξιόπιστο άνθρωπο για να επενδύσει στην ομάδα και να απαλλαχθεί από το 25%.

    Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιμένει στην απόφαση του να πουλήσει το 25% των μετοχών και πλέον όλοι περιμένουν από αυτόν να δώσει τη λύση και να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην επόμενη μέρα και να λύσει την κρίση που έχει δημιουργηθεί.
     
    Οι αποφάσεις που έχουν παρθεί είναι αρχικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να αναζητήσει έναν επιφανή επιχειρηματία που θα αγοράσει τις μετοχές του και θα διοικήσει τον Παναθηναϊκό. Η προσπάθεια ανεύρεσης του, θα ξεκινήσει από το νέο έτος, καθώς σε περίπτωση νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για να καλυφθούν οι ανάγκες του παναθηναϊκού, η οικογένεια δεν έχει σκοπό να βάλει χρήματα, καθώς αυτό θα αυξήσει και άλλο το ποσοστό της.
     
    Όσον αφορά την διοίκηση της ομάδας μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση, αυτή θα γίνει με τον Τζόνι Βεκρή στην θέση του προέδρου και άλλους τρεις ανθρώπους με μοιρασμένες αρμοδιότητες.Ο λόγος που επιλέχθηκε ο Τζόνι Βεκρής για αυτή τη θέση είναι απλός. Κανείς από τους μετόχους δεν ήθελε να αναλάβει την προεδρία και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν ήθελε να αναλάβει ο Δημήτρης Γόντικας, καθώς δεν ήθελε άνθρωπο χαρακτηρισμένο από την διασύνδεση του με την οικογένεια, που θα μπορούσε να δημιουργήσει υπόνοιες επιστροφής της.
     
    Οι τρεις άνθρωποι που θα πλαισιώσουν τον Βεκρή στην διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι οι Γιώργος Νίκας, Τάκης Μπαλτάκος και Αδαμάντιος Πολέμης.Ο Νίκας θα αναλάβει το ζήτημα της εξομάλυνσης των σχέσεων με τους οργανωμένους μετά τα επεισόδια των τελευταίων ημερών. Ο Μπαλτάκος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την εκπροσώπηση της ομάδας στα θεσμικά όργανα, ενώ ο Πολέμης θα αναλάβει το οικονομικό κομμάτι και θα είναι επιφορτισμένος με το δύσκολο έργο της μείωσης των εξόδων της ΠΑΕ.
     
    Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ακόμη, έχει δεχθεί την εισήγηση Πατέρα να παραμείνουν οι Κώστας Αντωνίου και Στέφανος Ησαϊάς. Ο Αντωνίου θα παραμείνει στο πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου και ο Ησαϊάς σαν υπεύθυνος επικοινωνίας.
    newsit

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

      Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...