Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Λαβωμένος ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο

Mε σοβαρότατα προβλήματα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο στο Καραϊσκάκη στον Πανιώνιο (19.30, ΝΕΤ) για την 9η αγωνιστική της Σουπερλίγκ.


Μετά από τον τραυματισμό του Αριέλ Ιμπαγάσα ήρθε και ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής να προκαλέσει τεράστιο πονοκέφαλο για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Ντουντού, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Έτσι, ο προβληματισμός για τον Ερνέστο Βαλβέρδε γίνεται πολύ μεγαλύτερος, αφού δύο από τα πολυτιμότερα «εργαλεία» του στον άξονα τέθηκαν εκτός μάχης. .

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ριέρα, Φετφατζίδης, Νέμεθ, Φουστέρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Γκαλίτσιος.

Μετά από την απουσία και του Ντουντού οι επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε για να καλύψει το κενό στον άξονα του Ολυμπιακού είναι περιορισμένες. 
 
Το πιο πιθανό σχήμα που μπορεί να επιλέξει ο Ισπανός, είναι να βάλει τον Μοϊσές Ουρτάδο στην αρχική 11άδα των «ερυθρολεύκων», παρά το γεγονός ότι στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη δεν έδειξε σε καλή κατάσταση μετά από μεγάλη απουσία του.

Ο Φουστέρ και ο Μιραλάς θα οπισθοχωρήσουν από μία θέση και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Πάντελιτς.

Στη θέση του αμυντικού χαφ, υπάρχει και η λύση του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος όμως φέρεται να μην απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε.
24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...