Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ξύλο σε προεκλογικό πάρτι

Αιθέριες υπάρξεις υποδεχόταν τους καλεσμένους υποψήφιου δημοτικού συμβούλου σε προεκλογικό πάρτι στην Ηλεία .
Το πάρτι είχε οργανωθείαποκλειστικά για τους άνδρες φίλους του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου που όμως δεν άργησε να γίνει η πέτρα του σκανδάλου στην περιοχή.

Ενώ στην αρχή οι χορεύτριες υποδεχόταν απλά τους καλεσμένους, στη συνέχεια οι εκπλήξεις ερχόταν η μία μετά την άλλη. Μόλις ο υποψήφιος τελείωσε τον προεκλογικό του λόγο, ακολούθησε το σόου που τους είχε υποσχεθεί για να περάσουν ευχάριστα το βράδυ τους.

Ανάμεσά τους κυκλοφορούσαν οι αλλοδαπές καλλονές που τους υποδέχτηκαν στην αρχή, οι οποίες ξαφνικά άρχισαν να πετούν το ένα μετά το άλλο τα λίγα ρούχα που φορούσαν αρχίζοντας να λικνίζονται στους ήχους της σάμπας. Το ποτό και ο χορός έφερε το κέφι ώσπου οι καλεσμένοι με τις νεαρές κοπέλες έγιναν ένα.

Η βραδιά έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όταν δύο από τις κοπέλες ανέβηκαν σε μία μικρή σκηνή και άρχισαν να κάνουν στριπτίζ. Στη συνέχεια της νύχτας στο χώρο εισέβαλλαν δύο από τις συζύγους των καλεσμένων, οι οποίες αφού είδαν το θέαμα αντέδρασαν ως... ταύροι σε υαλοπωλείο.

Οι θερμόαιμες σύζυγοι σχεδόν τα έσπασαν όλα, ενώ μάταια οι καλεσμένοι προσπαθούσαν να τις σταματήσουν. Τα πρώτα θύματα της νύχτας ήταν δύο από τις χορεύτριες που για κακή τους τύχη βρισκόταν στην αγκαλιά καλεσμένων.

Στο Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ειδοποίησαν την αστυνομία, με την επέμβαση της οποίας έληξε ο καυγάς.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...