Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Tech freaks και χασάπηδες


Tech freaks και χασάπηδες
Αρκετά ..."hi-tech" ήταν οι διαρρήκτες που πέρασαν από την περιοχή της Αμαλιάδας χθες. Βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές και άλλα αντικείμενα τεχνολογίας έκλεψαν από δύο σπίτια σε Κουρούτα και Μαραθιά. Κάποιοι άλλοι ίσως θέλουν ...
... να ανοίξουν χασάπικο, αφού έκλεψαν πολλά κιλά κρέας.

Στην Κουρούτα μπήκαν σε εξοχική κατοικία και πήραν τρεις φωτογραφικές μηχανές, τρία ζευγάρια κιάλια, δύο βιντεοκάμερες, αλλά και κοσμήματα, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχονται στις 3.000 ευρώ.

Στην κοντινή Μαραθιά, μπήκαν στο σπίτι από την τουαλέτα. Και εκεί βρήκαν μια βιντεοκάμερα, μια φωτογραφική μηχανή, ένα σύστημα δορυφορικής πλοήγησης και ένα Netbook. Όμως έψαξαν και εδώ για άλλα αντικείμενα αξίας. 

Έτσι από το παιδικό δωμάτιο πήραν τα βαφτιστικά κοσμήματα του παιδιού και από την ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας διακόσια ευρώ. Ο συνολικός "λογαριασμός" … 2.500 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο διαρρηκτών βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος. Αυτή τη φορά δεν έμειναν μόνο στο πέρασμα από τα γραφεία, όπου πήραν την οθόνη ενός υπολογιστή αξίας 550 ευρώ, αλλά πήγαν και στα ψυγεία. 

Το σίγουρο είναι πως ήταν καλά οργανωμένοι για να καταφέρουν να «εξαφανίσουν» 160 κιλά μοσχαρίσιο κρέας αξίας 700 ευρώ.

Τώρα αν δείτε κάποιον να σας πλασσάρει φτηνό κρέας ή βιντεοκάμερες και φωτογραφικές σε "απίστευτα χαμηλές τιμές", μην ...τσιμπήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...