Αισθητή πτώση του υδραργύρου

Αισθητή πτώση του υδραργύρου
Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας παρατηρείται την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, όπως το ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ είχε ενημερώσει από τα Χριστούγεννα, με την θερμοκρασία στην Ηλεία να κυμαίνεται στους 13 με 14 βαθμούς στα πεδινά και στους 7 με 8 στα ημιορεινά ορεινά. Περαιτέρω πτώση από το απόγευμα.

Μονοψήφιες θερμοκρασίες καταγράφονται στην Βόρεια Ελλάδα με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους +5 με +6 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια τμήματα του Ν.Έβρου σε πεδινές περιοχές σημειώνονται ασθενείς χιονοπτώσεις.

Στην Ηλεία, ενίσχυση παρουσιάζουν οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα 5 με 6 μποφόρ και στο Κατάκολο με ριπές που φτάνουν και τα 7 μποφόρ.

Περαιτέρω πτώση περιμένουμε από τις απογευματινές ώρες. Έτσι, κρύο θα επικρατήσει στο σύνολο του νομού με μονοψήφιες θερμοκρασίες, ενώ στις γνωστές περιοχές που ευνοείται το φαινόμενο της θερμοκρασιακής αναστροφής, νωρίς το πρωί της Τετάρτης 29/12, τα θερμόμετρα θα πλησιάσουν τιμές κοντά στο μηδέν.

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τετάρτη, με την θερμοκρασία το μεσημέρι να μην ξεπερνά τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια πρόγνωσης: Θεόδωρος Κονδύλης
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ