Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Παρουσίαση μελέτης αποκατάστασης καμένων δασών


Παρουσίαση μελέτης αποκατάστασης καμένων δασών
Αύριο Τετάρτη 29/12/2010 και ώρα 12:00, στο μικρό συνεδριακό της Ν.Α. Ηλείας, θα γίνει η παρουσίαση της μελέτης «Αποκατάσταση της βλάστησης μετά την πυρκαγιά του 2007 σε θαμνώδες – αειφύλλων και πλατυφύλλων», που...
... ανατέθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσαλλονίκης της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Τομέα Λιβαδοπονίας και Άγριας Πανίδας – Ιχθυοπονίας Γλυκέων Υδάτων.

Η παρουσίαση θα γίνει από την καθηγήτρια του Α.Π.Θ. Ζωή Κούκουρα, παρουσία του Νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα, του Αντινομάρχη Νίκου Μιχαλόπουλου, υπηρεσιακών παραγόντων της Ν.Α. Ηλείας και εκπροσώπων των Δασαρχείων του νομού.

Ο σκοπός της Μελέτης ήταν η έρευνα για τη δυνατότητα μείωσης του χρόνου αναστολής της βόσκησης σε καμένες εκτάσεις, ώστε να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε από τις πυρκαγιές του 2007, που ήταν η έλλειψη βοσκήσιμης ύλης για τη διατροφή των κτηνοτροφικών ζώων.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...