Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Νέα... παράνομα! Ο Ιερέας της Κάτω Παναγιάς θύμα κλοπής

MPOYKADOROI_23
Τραγανό
Διέρρηξαν αγροτική κατοικία και μόνο τα θεμέλια δεν πήραν.
Οι ιδιοκτήτες ακόμα μετράνε τις απώλειες. Μία τηλεόραση, ένα μίνι στερεοφωνικό μαζί με τα ηχεία του, ένα πικάπ, τρεις κουβέρτες, δύο κουβερλί, δύο μαξιλάρια, δύο εργαλειοθήκες γεμάτες καινούργια και σύγχρονα εργαλεία, ένα dvd player, δύο μοτέρ για μπάρμπεκιου, ένα μεγάλο χαρτόκουτο γεμάτο πιάτα και ποτήρια, και αφού έσπασαν τη κεραμοσκεπή της αποθήκης, πήραν και μια μηχανή γκαζόν.
Ξ υλοκέρα
Από την μπαλκονόπορτα, άγνωστοι, μπήκαν στο σπίτι του ιερέα του χωριού και πήραν κοσμήματα και τιμαλφή αξίας περίπου 8.000 ευρώ.

Κάτω Παναγιά Κυλλήνης
Και εδώ το θύμα ήταν ιερέας. Άγνωστοι, διέρρηξαν την αποθήκη του και έκλεψαν 5 αλυσοπρίονα έναν τροχό κοπής, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι και τρεις τανάλιες.  


Λαστέϊκα
Άγνωστοι, έσπασαν το ξύλινο παράθυρο ενός σπιτιού, μπήκαν μέσα και έκλεψαν χρυσαφικά, μία τηλεόραση και δύο κινητά. Συνολική ζημιά περίπου 15.000 ευρώ.

Πύργος
Στη θέση «Βιδιά», άγνωστοι διέρρηξαν αποθήκη και πήραν κλιματιστικά, καυστήρες και υδραυλικά εξαρτήματα.
Επίσης στον Πύργο, άγνωστοι έκλεψαν ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού, που το είχε παρκάρει ο ιδιοκτήτης του, ασφαλιστής το επάγγελμα, έξω από το σπίτι του. Στην μπαγκαζιέρα υπήρχαν διάφορα έγγραφα, βιβλιάρια ΤΕΒΕ και έγγραφα πελατών.

Γαστούνη
Άγνωστοι, αφού διέρρηξαν αποθήκη, έκλεψαν άγνωστο αριθμό εργαλείων αγροτικών μηχανημάτων.
Στην ίδια πόλη, μπήκαν σε στάνη και έκλεψαν 5 αρνιά.

Ανήλιο Ζαχάρως
Διέρρηξαν πόρτα οικίας και φόρτωσαν δύο βαρέλια λάδι, περίπου 460 κιλά.

Αμαλιάδα
Από στάβλο, άγνωστοι άρπαξαν 10 αρνιά.

Δουνέικα
Από λιοστάσι έκλεψαν 45 σακιά ελιές.

Γρανιτσέικα
Από αγροικία άρπαξαν 11 κότες και μια γαλοπούλα.

Λέπρεο Ζαχάρως
Από εξοχική κατοικία έκλεψαν 45 κιλά λάδι, 3 αλυσοπρίονα και ένα dvd player.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...