Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Οικογενειακή υπόθεση οι προμήθειες στα νοσοκομεία

Σάπιο το καθεστώς των προμηθειών του ΕΣΥ

Αναπληρωτής διευθυντής κλινικής, που σήμερα είναι διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής, έχει φροντίσει
η εταιρεία των δύο γιων του να παίρνει τις προμήθειες πανάκριβων υλικών της κλινικής!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για αναπληρωτή διευθυντή της μονάδας εντατικής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Πειραιώς - Νήσων) και από τις 2 Μαρτίου του 2010 είναι διοικητής άλλου μεγάλου νοσοκομείου της ίδιας περιφέρειας, σύμφωνα με δημοσίευμα στον Κόσμο του Επενδυτή.

Η επιχείρηση των γιων συστήνεται με τη μορφή ομόρρυθμου εταιρείας στις 29 Ιανουαρίου του 2007 με το διακριτικό τίτλο AUDIO RM. Μάλιστα το ιδρυτικό αναφέρει πως η εταιρεία στεγάζεται σε κατάστημα που παραχωρήθηκε δωρεάν από τον πατέρα τους.

Όλως τυχαίως οι προμήθειες των υλικών της ΜΕΘ γίνονταν συνήθως με πρόχειρους διαγωνισμούς από μία τριμελή επιτροπή πρόεδρος της οποίας ήταν ο διευθυντής της ΜΕΘ, δηλαδή ο διοικητικός προιστάμενος του γιατρού που εμπλέκεται στην υπόθεση, ένας άλλος γιατρός της ΜΕΘ (υφιστάμενος του γιατρού) και μία νοσηλεύτρια της ΜΕΘ.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η επιτροπή κατέληγε στην εταιρεία των γιων του γιατρού αφού όλως τυχαίως ο επίσημος αντιπρόσωπος ήταν λίγο ακριβότερος από τον διανομέα!
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...