Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μήτρογλου προς... Πανιώνιο

Παίκτης του Πανιωνίου θα είναι πιθανότατα ο Κώστας Μήτρογλου για το... υπόλοιπο της σεζόν. Από εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις.

Είναι γνωστό πως ο Κώστας Μήτρογλου δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και έχει αποφασιστεί από τη διοίκηση του συλλόγου να παραχωρηθεί δανεικός, στο οποίο είναι «ζεστός» και ο ίδιος, αφού γνωρίζει ότι δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ισπανό τεχνικό. 
Γι' αυτό αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Ο 22χρονος επιθετικός, όμως, πιθανότατα θα φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό υπάρχει περίπτωση να συμβεί λόγω του Τάκη Λεμονή, ο οποίος επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του, κάτι που μετράει πολύ για τον Μήτρογλου.
Παρά ταύτα, ωστόσο, στο κόλπο της απόκτησης του άσου του Ολυμπιακού παραμένει και ο Άρης. Έτσι, από εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις στο θέμα αυτό.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...