Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ήταν «αρμένικη» η βίζιτα

Ήταν «αρμένικη» η βίζιτα
Χρυσή την πλήρωσε την επίσκεψη γνωστών του ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, στη Μηλέα Ζαχάρως. Χρυσό αποδείχθηκε και το «μπουκάρισμα» διαρρηκτών στην Αμαλιάδα.

Οι κλέφτες χτύπησαν και σε μανάβικο στη Ζαχάρω, χωρίς να μπουν μέσα! 


Η επίσκεψη λοιπόν τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου αποδείχθηκε «αρμένικη» για το ζευγάρι στην Μηλέα. Αν και όχι με υπαιτιότητα των φίλων τους που τους επισκέφθηκαν.

Την ώρα που βρίσκονταν στο σαλόνι του σπιτιού όλοι μαζί, άγνωστοι δράστες μπήκαν από το παράθυρο στην κρεβατοκάμαρα. 

Και όχι μόνο κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι, αλλά τους «ξάφρισαν» για τα καλά. Εφτακόσια ευρώ, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων και διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας 1.500 ευρώ ήταν η λεία τους.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, άγνωστοι διέρρηξαν και μανάβικο στη Ζαχάρω
 Έσπασαν με βαρύ αντικείμενο το τζάμι παραθύρου του καταστήματος και κατάφεραν να «σουφρώσουν» τα λεφτά από το συρτάρι της ταμειακής, χωρίς να χρειαστεί να μπουν μέσα στο μαγαζί. 
Απλά από το παράθυρο τράβηξαν την ταμειακή μηχανή προς το μέρος τους και αυτό ήταν αρκετό για να «τσιμπήσουν» τα 250 ευρώ που ήταν το περιεχόμενό της.

«Χρυσή» ήταν και η επίσκεψη διαρρηκτών σε διαμέρισμα στην Αμαλιάδα
Από ντουλάπι στο υπνοδωμάτιο οι κλέφτες πήραν δύο χρυσές λίρες, δύο χρυσούς σταυρούς, δύο χρυσές αλυσίδες, δύο χρυσές βέρες, δύο χρυσές πλακέτες με χαραγμένα ζώδια, δύο χρυσές αλυσίδες χειρός, τρία χρυσά δαχτυλίδια και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. 

Άλλο αντικείμενο που να συνοδεύεται από τη λέξη "χρυσό" δεν έχουμε ...
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...