Ο θάνατος του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου σε ταινία από χολυγουντιανή εταιρία


http://www.infoblog.gr/wp-content/uploads/2011/01/grigoropoulos1.jpgDecember Riots” (“Μαχητές του Δεκεμβρίου”) θα είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Δημήτρη Βόρρη... με θέμα τις ταραχές και τα βίαια επεισόδια που συνέβησαν στην Αθήνα, το Δεκέμβριο του 2008, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από έναν αστυνομικό.
 
Την παραγωγή ανέλαβε η χολυγουντιανή εταιρία “Metaphor Entertainment” και είχε αποκλειστική πρόσβαση σε αρχεία από τη δίκη για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, τα οποία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.


Η ταινία εστιάζει σε μία ομάδα Ευρωπαϊων και Αμερικάνων, παγιδευμένων σε ένα θέατρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια των γεγονότων του 2008. Γκεστ εμφάνιση για την αμερικανική παραγωγή «έκλεισε» προχθές ο γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης. Στην ταινία θα παίξουν ακόμη οι Έλληνες ηθοποιοί: Νάσος Παππάς, Λουκία Λαιμού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μιχάλης Ανδρικόπουλος, Λουίζα Ρέα και Βίβιαν Ιωάννου.


24oro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ