Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Θανατηφόρο τροχαίο στην είσοδο της Αμαλιάδας ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/1/11



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο iliatora.gr, ΙΧ αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες, που είχε κατεύθυνση από Αμαλιάδα προς τη διασταύρωση Παπακασελά, εξετράπη της πορείας του, πέρασε τη διαχωριστική νησίδα -κόβοντας την κολώνα φωτισμού...
... που βρισκόταν στο σημείο- και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες από αυτόπτες, στο αυτοκίνητο φέρεται να επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Εξ αυτών ένας άνδρας, μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί βρίσκονται ήδη εκτός του οχήματος και δεν φαίνεται να έχουν τραυματιστεί, ενώ ο τέταρτος επιβάτης κείτεται τραυματισμένος.

Νεότερη ενημέρωση (19:26)
Το ΙΧ αυτοκίνητο με τους Ρουμάνους επιβάτες πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυριολεκτικά "πετώντας".  Από το αντίθετο ρεύμα και με κατεύθυνση προς Αμαλιάδα ερχόταν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή γυναίκα, η οποία το μοναδικό που πρόλαβε να δει ήταν ένα "ιπτάμενο" όχημα να περνάει ελάχιστα εκατοστά μακριά της, χωρίς ευτυχώς να την χτυπήσει...

Νεότερη ενημέρωση (20:25)
Δυστυχώς το τροχαίο είναι θανατηφόρο... Ένας άνδρας, ρουμανικής υπηκοότητας, έχασε τη ζωή του.

Νεότερη ενημέρωση (21:48)
Ακόμη μια γυναίκα επέβαινε στο όχημα, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιβατών σε πέντε. Ο τελικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι:
Νεκρός 28χρονος Ρουμάνος, που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Κατέληξε λίγο μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Ελαφρά τραυματίστηκαν οι υπόλοιποι επιβάτες, όλοι Ρουμανικής υπηκοότητας:
O 30χρονος οδηγός,
η 21χρονη συζυγός του και αδελφή του θύματος,
το μόλις 8 ετών κοριτσάκι τους και
η 36χρονη αδελφή του οδηγού.
(Πριν από λίγο o Διοικητής της Τροχαίας Αμαλιάδας Γιώργος Τσεριώνης, ερωτηθείς από το iliatora.gr, μας ενημέρωσε πως οι επιβάτες ήταν Ρουμάνοι. Το αυτοκίνητο έφερε βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας)
Τελευταία ενημέρωση (22:23)
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα...
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του λόγω της υψηλής ταχύτητας που είχε αναπτύξει, σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση που έπληττε την περιοχή.

Οι συνεπιβάτες του αυτοκινήτου καθόντουσαν όλοι στο πίσω κάθισμα.

Η οδηγός του άλλου ΙΧ αυτοκινήτου, που είχε κατεύθυνση προς Αμαλιάδα, πραγματικά "είχε Άγιο", αφού το "ιπτάμενο" όχημα με τους Ρουμάνους "έξυσε" το οχημά της και ξήλωσε τον καθρέπτη της θέσης του οδηγού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...