Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

"Ψιλοπράματα"...


Μετά το επαγγελματικό χτύπημα των διαρρηκτών στο Κατάκολο με τη μεγάλη λεία σε χρυσαφικά, τα υπόλοιπα κρούσματα κλοπών στην Ηλεία λίγη εντύπωση προκαλούν. Επιμένουμε όμως πως η δράση των κλεφτών παρουσιάζει ύφεση... για την ώρα.

Στη Βάρδα, άγνωστοι μπήκαν στο δημοτικό σχολείο γιατί τους έλειπαν μια οθόνη και κάτι παρελκόμενα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Εκεί τα βρήκαν και "γλίτωσαν" κάπου 250 ευρώ, που ήταν η αξία των κλοπιμαίων.

Στα Μυρώνια οι διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι χωρίς να αφήσουν ίχνη και πήραν δύο τσάντες, που περιείχαν μόνο έγγραφα. Τα λεφτά τα βρήκαν στην τσέπη κρεμασμένου παντελονιού στην ντουλάπα κι έτσι δύο χιλιάδες ευρώ έκαναν φτερά.

Τέλος στο Σταφιδόκαμπο, άγνωστοι διέρρηξαν αυτοκίνητο για να πάρουν ένα ραδιοκασετόφωνο και τέσσερα ηχεία, αξίας 600 ευρώ.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...