Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

«Σαφάρι» για το παράνομο κάπνισμα


Ξεκινούν εντατικοί έλεγχοι για τον αντικαπνιστικό νόμο στο Βόλο

Ελέγχους σε καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα παροχής υπηρεσιών, για την τήρηση του νόμου περί καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος, ξεκινά από την Τετάρτη η Δημοτική Αστυνομία Βόλου.

«Η απαγόρευση του καπνίσματος είναι θέμα υγείας, γι’ αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να μεριμνήσουμε για την εφαρμογή του σχετικού νόμου, ο οποίος έρχεται με σκοπό να προστατεύσει όχι μόνο τους μη καπνιστές αλλά κυρίως τους καπνιστές. Είμαστε βέβαιοι ότι οι καταστηματάρχες και οι υπεύθυνοι των δημοσίων υπηρεσιών θα κάνουν και δική τους υπόθεση την εφαρμογή του νόμου», τονίζει σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Αστυνομία κ. Παντελής Πελεκάνος.

Η Δημοτική Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να εφαρμόζουν τα μέτρα που προβλέπονται από το νόμο απαγόρευσης του καπνίσματος.

Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...