Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Πηλαδάκης: Αν υποβιβαστούμε, θα πεθάνω από τη στενοχώρια μου

Αν η Λάρισα υποβιβαστεί, θα πεθάνει από τη στενοχώρια του! Ο Κώστας Πηλαδάκης έδωσε το στίγμα για την κατάσταση που επικρατεί... αυτή τη στιγμή στη Λάρισα και κυρίως ποια θα είναι η κατάσταση σε περίπτωση που έρθει το μοιραίο.


Το μεγάλο αφεντικό της Λάρισας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας, Radio Κίσσαβος, για όλα όσα αφορούν την ομάδα του κάμπου και τα προβλήματα που την ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.



Υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το καράβι, θα παραμείνει για να παλέψει. Αφησε υποννοούμενα για κάποιους παίκτες, τονίζοντας ότι μερικοί από αυτούς είναι αδιάφόροι, ενώ αποκάλυψε πως οι πρώτες του κινήσεις έχουν να κάνουν με την πρόσληψη ενός τεχνικού. Επίσης, μίλησε και για την τοποθέτηση δύο ακόμα ανθρώπων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να ενισχύουν ψυχολογικά τους παίκτες. Τέλος, αποκάλυψε πως θα κάνει προσπάθεια να ελληνοποιήσει τον κορμό της ομλαδας...

Αναλυτικά:

«Συμφωνώ  ότι γίνονται πάρα πολλά σωστά ή λάθη. Ο  καθένας έχει  τις ευθύνες του, γνωρίζω τα λάθη μου και βήμα βήμα η ανάπτυξη θα πραγματοποιηθεί .Θέλει  ηρεμία σε όλους τους τομείς  και ανάταση στους παίκτες. Είναι εύκολο απλά να κατηγορείς και όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Εγώ έχω πάρει  το ρίσκο και δε παρατώ το βαπόρι».

Σχετικά με τον αναβρασμό στην ομάδα και στους οπαδούς:


«Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Το μοντέλο που είχα σχεδιάσει, δεν μπορεί να λειτουργήσει πια.  Αλλαγές στην εσωτερική δομή και στην ανάταση των παικτών είναι οι επόμενες κινήσεις μας. Λάθη κάναμε όλοι, από τον προγραμματισμό μέχρι κάποιους αδιάφορους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Κανείς δε θα φοράει τη φανέλα μας πλέον αν είναι αδιάφορος. Τρομερά λάθη υπήρξαν και από τη διαιτησία».


Σχετικά με τους αδιάφορους παίκτες:


«Μεταγραφικά δεν μπορείς να τους κάνεις  τίποτα ούτε νομικά. Ο αδιάφορος δε μπορεί να εκδιωχθεί. Κάναμε προσπάθειες αλλά πολλοί ενδιαφέρονται μόνο για τα χρήματα και αυτό δεν αλλάζει, Μένουν οι  παίκτες που δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα πλέον. Ποτέ δεν είχα  κάποιο άλλοθι. Θέλω να κρατήσω ψυχολογικά ψηλά στην ομάδα. Ακόμα θα γίνουν 3-4 μεταγραφές για να αναζωογονηθεί η ομάδα. Όλοι μονιασμένοι μέχρι τέλους!»


Σχετικά με το ποια είναι τα λάθη της διοίκησης και  για το τι πρόκειται να αλλάξει :


«Χρειάζεται στην Ελλάδα, ένας τεχνικός διευθυντής ,ο οποίος θα έχει τον  σχεδιασμός επόμενου εξαμήνου, θα έχει την ευθύνη των επιλογών, για να αποφορτιστεί ο προπονητής. Δεύτερον, η προετοιμασία των παικτών με δυο ανθρώπους και σε ψυχολογικό τομέα.


Ανεβάζουμε ξανά τον αριθμό των Ελλήνων παικτών αι αυτό είναι ο στόχος μας για το μέλλον. Δεν έγινε λάθος στο θέμα του προπονητή, αλλά στον προγραμματισμό και στις μεταγραφές. Δεν υπάρχει κανένα θέμα Άντερσεν!

Ο τεχνικός διευθυντής θα είναι Έλληνας. Όποτε υπήρξε δύσκολη στιγμή παράτησα σπίτια και ήρθα. Αυτή ην ώρα χρειάζεται σύνεση και πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Το επικίνδυνο στη ζωή είναι να μην αναγνωρίζεις τα λάθη σου.


Ακόμα και μόνος μου αν θα μείνω θα αγωνισθώ, ότι κι αν έγινε στραβό. Αυτό που έγινε με τους οπαδούς δε βοηθάει κανέναν. Γράφτηκαν και διαρρεύσαν πολλά αλλά αυτό δε βοηθάει κανένα, είμαι εδώ και θα σταθώ στην ομάδα».





Σχετικά με τα φημολογούμενα παράπονα ποδοσφαιριστών για  το προπονητή:


«Δεν υπάρχει κανένα παράπονο γα το προπονητή. Οι  επιλογές είναι δικές μου και κανένας δεν θα μου υποδείξει ποιόν προπονητή θα πάρω. Κανένας παίκτης δεν έχει υποδείξει κανέναν».



Σχετικά με τα άμεσα σχέδια του για την ομάδα:


«Φρέσκο αίμα και όσο το δυνατό καλύτεροι ποδοσφαιριστές. Να συγκεντρωθούμε και να ανεβούμε ψυχολογικά. Πιθανότατα θα ηγηθώ στην αποστολή της ομάδας στην Καβάλα. Όσα γίνονται δεν έχουν να κάνουν με τον κύριο Σπανό, αν ήξερα κάτι θα το είχα καταγγείλει στον εισαγγελέα. Τα λάθη της διαιτησίας εις βάρος μας ούτε στατιστικά δεν δικαιολογούνται! Καμία άλλη ομάδα τόσες αλλοιώσεις αποτελεσμάτων αλλά υπάρχουν πιο ουσιώδη πράγματα να κοιτάξουμε».


Σε περίπτωση που η ΑΕΛ υποβιβαστεί:

«Αν πέσουμε θα πεθάνω από τη στεναχώρια μου και θα πολεμήσω να ξανανεβούμε. Στη μέση δεν τα παρατάω!».


Σχετικά με το γιατί πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, πάνε δανεικοί σε άλλες ομάδες:


«Βλέπετε ότι έχουμε πολύ καλά παιδιά. Τρεις χρονιές κυνηγάμε τη σωτηρία και δεν έχει τη πολυτέλεια η ομάδα,  να αναδείξει μικρά παιδιά».


Σχετικά με το αν το  γήπεδο αποπροσανατόλισε γενικότερα την ΑΕΛ:

«Δεν το δέχομαι αυτό!  Ήταν δυο παράλληλες δουλειές, δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο σε καμία περίπτωση. Είναι το μόνο πράγμα που δεν δέχομαι σαν λάθος μου».
 
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...