Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ρόδος: Με πλήρωσαν για να βάλω φωτιά στα σκάφη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του εμπρησμού ταχύπλοων σκαφών που βρίσκονταν σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στο Φαληράκι.

Τα σκάφη είχαν καταστραφεί ολοσχερώς τον Δεκέμβριο του 2001 και είχαν καταδικαστεί τέσσερα άτομα με ποινή κάθειρξης 27 ετών.

Η υπόθεση θα απασχολήσει και πάλι το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου καθώς θα παρουσιαστούν σημαντικά στοιχεία από έναν 32χρονο Αλβανό που έχει ήδη καταδικαστεί σε 7 χρόνια κάθειρξη.

Ο 32χρονος δράστης φανερά μετανιωμένος, μιλώντας στην εφημερίδα "Ροδιακή" εξήγησε πως το έκανε γιατί δεν είχε χρήματα. "Πλησίαζαν τα Χριστούγεννα και δεν είχα χρήματα να κάνω γιορτές με την οικογένειά μου", αναφέρει χαρακτηριστηκά ενώ εξηγεί πως δεν είχαν σκοπό να καταστρέψουν ολοσχερώς τα σκάφη αλλά θα το έκαναν απλά για εκφοβισμό.

Αρχικά είχαν προκαλέσει ελάχιστες υλικές ζημιές αλλά αυτοί που τους έδιναν εντολές συνέχιζαν να πιέζουν εκείνον και τον συνεργό του να "τελειώσουν την δουλειά", όπως υποστηρίζει ο ίδιος στηνε φημερίδα.

"Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι δέχτηκα να κάνω. Όμως είχα ανάγκη τα λεφτά", συνεχίζει ο ίδιος δείχνοντας μετανιωμένος για την πράξη του.
24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...