Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Πανικός από έκρηξη στην Αμαλιάδα

Πανικός από έκρηξη στην Αμαλιάδα
Υλικές ζημιές, συνεπεία της έκρηξης
Από τα σπίτια τους «πετάχτηκαν» χθες το μεσημέρι οι περίοικοι των οδών Οινομάου και Αθ. Διάκου στην Αμαλιάδα, από την έκρηξη που σημειώθηκε σε κατοικία. Το ευτύχημα ήταν ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, αφού...
... η αποθήκη βρίσκεται στην ίδια αυλή με το σπίτι στο οποίο διαμένει μια οικογένεια.
Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, σε κατοικία που βρίσκεται  στην συμβολή των  οδών Οινομάου και  Αθ. Διάκου. Στο χώρο υπάρχει μια μικρή  αποθήκη, που χρησιμοποιείται και ως κουζινάκι. Εκεί, υπήρχαν τα γκαζάκια, τα οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξερράγησαν. Από καθαρή τύχη δεν έγιναν τα χειρότερα, αφού ακριβώς δίπλα, στον ίδιο χώρο, υπήρχε και μια φιάλη υγραερίου.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κ. Δημήτρης Μόσχοβος ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας  και μέσα σε λίγα λεπτά κατέφθασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα. Στην αποθήκη είχαν προκληθεί υλικές ζημιές.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μόσχοβος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμασταν μέσα στο σπίτι και κάποια στιγμή ακούσαμε μια πολύ δυνατή έκρηξη. Δεν ξέραμε και εμείς τι μπορούσε να είχε συμβεί. Βγήκαμε έξω και είδαμε την αποθήκη μέσα στους καπνούς. Δεν ξέρω πως συνέβη…».
Προανάκριση για τα αίτια της έκρηξης διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Αμαλιάδας.

(ρεπορτάζ του Παναγιώτη Πεντάζου, για την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...