Την «πλήρωσαν» τα εξοχικά


Μέρα -ή καλύτερα νύχτα- των παραθεριστικών κατοικιών ήταν η περασμένη για τους κλέφτες. Σε τρεις περιπτώσεις «άδειασαν» εξοχικά σπίτια σε Βάρδα, Πύργο και Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, αλλά και ένα αυτοκίνητο, ένα καφενείο & ένα μίνι μάρκετ περιλαμβάνονται στο αστυνομικό δελτίο του iliatora.gr.

Αν αφήνεις το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο, οι κλέφτες δεν αστειεύονται. Έτσι την πάτησε κάτοικος στον Πύργο, που επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και είδε να λείπει το τσαντάκι. Το οποίο μόνο άδειο δεν ήταν. Τα εξακόσια ευρώ που περιείχε και μια τραπεζική κάρτα ανάληψης είχαν «κάνει φτερά».

Στη Νεάπολη Βάρδας, άγνωστοι διέρρηξαν την αποθήκη εξοχικής κατοικίας και έκαναν την τύχη τους. Βρήκαν και φυσικά πήραν δύο ανοξείδωτα δοχεία με 140 λίτρα ελαιόλαδο, 40 λίτρα κρασί σε «τετραπάκ» και ακόμα 50 σε ξύλινο βαρέλι, δέκα μεταχειρισμένους υπολογιστές, διάφορα εργαλεία και μια ηλεκτρική σκούπα. Η «σούμα» έβγαλε 4.000 ευρώ αξία κλοπιμαίων.

Στην περιοχή Λέτρινα Πύργου, οι κλέφτες χτύπησαν σε άλλη εξοχική κατοικία. Μπήκαν από το παράθυρο και έφυγαν από την πόρτα, μαζί με μια τηλεόραση, ένα σίδερο, ένα βραστήρα, ποτά και πετσέτες .

Όμως οι κλέφτες χτύπησαν και σε τρίτο εξοχικό, στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης αυτή τη φορά. Εκεί μπήκαν από την πίσω πόρτα, την οποία και έσπασαν. Η «μπάζα» ήταν γερή αφού πήραν δύο ποδήλατα αξίας 500 ευρώ, μια ηλεκτρική κουζίνα αξίας 300 ευρώ, ένα πιεστικό αξίας 250 ευρώ, δύο αερόθερμα αξίας 200 ευρώ, δέκα τενεκέδες με λάδι αξίας 700 ευρώ και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 500 ευρώ. Σύνολο… 2.450 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα, άγνωστοι διέρρηξαν μίνι μάρκετ και πέρα από τις ζημιές που προκάλεσαν πήραν και εκατό ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Σε καφενείο στο Χάβαρι, μπήκαν από τη βοηθητική πόρτα και πήραν τη 40αρα plasma τηλεόραση, αξίας 900 ευρώ και την κερματοθήκη της ταμειακής με 200 ευρώ σε «ψιλά»

Στον Αμπελόκαμπο Ηλείας, άγνωστοι από περιφραγμένο αγροτεμάχιο πήραν δύο λευκά αρνιά, είκοσι κιλών έκαστο και αξίας 200 ευρώ.

Τέλος οι άνδρες της ΟΠΚΕ στη διασταύρωση Αρετής στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου (κλασσικό σημείο συνάντησης αστυνομικών με χρήστες ναρκωτικών) συνέλαβαν δύο άτομα. Ο πρώτος, 31 ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο και κατείχε μια νάιλον συσκευασία βάρους 10 γραμμαρίων με ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη, την οποία και παρέδωσε στους αστυνομικούς, ενώ ο δεύτερος, ένας 34χρονος, είχε κάνει χρήση μαζί με τον 31χρονο.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ