Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Απεργιών συνέχεια από τη Δευτέρα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDQMLMggdW4Jmg9ukE7n4yxwD4JRW3IHjlzfH9UXBpKbe4Wq-OvAl0fOv_hlVKnbAkyT66Md7du1dtJS-M0Od9FAxAE6CHDbEpj7nPjlwt7R_JaeaEqP7xAD40rLTGJ31WCQdzOoTvn04/s320/apergia_leoforeia.jpgΑπό τις 11 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας (24/01) θα τραβήξουν χειρόφρενο οι οδηγοί λεωφορείων στην Αθήνα... προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση, όπου θα αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους...


Από τη Δευτέρα (24/01) μπαίνει στο χορό των κινητοποιήσεων και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναστέλλοντας την κυκλοφορία των δρομολογίων 1350, 1351, 1352, 1353 μεταξύ Πύργου - Καλαμάτας - Πύργου.

Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλε η Ομοσπονδία Συλλόγων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για την Τρίτη (25/01), με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή του σχεδίου νόμου “Αναδιοργάνωση της ΥΠΑ και άλλες διατάξεις”.

Ακόμη, από τη Δευτέρα αρχίζει η διάθεση των νέων ακριβότερων, ετησίων καρτών απεριορίστων διαδρομών για το 2011.

Οι τύποι ετήσιων καρτών οι οποίες θα ισχύουν για το έτος 2011 είναι οι εξής:

- Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα αξίας 450 ευρώ.

Χρήση: στα μπλε λεωφορεία (ΕΘΕΛ), στα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ), στο τραμ, στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ), στο μετρό ΑΜΕΛ μέχρι το σταθμό «Κορωπί» και στον Προαστιακό (στο τμήμα της γραμμής του Μαγούλα - Πειραιάς – Κορωπί).

- Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ αξίας 200 ευρώ.

Χρήση: στα μπλε λεωφορεία (ΕΘΕΛ) (εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα - Σαρωνίδα της γραμμής Ε22), στα τρόλεϊ και στο τραμ.

Την ίδια ημέρα, αρχίζει και ο νέος κύκλος συναντήσεων μεταξύ του γενικού γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών, Χ.Τσιόκα και εκπροσώπων των εργαζομένων στο μετρό, το τραμ και τον ΗΛΠΑΠ, ενώ οι συνδικαλιστές του ΗΣΑΠ αναμένεται να επισκεφθούν το υπουργείο, για να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.

Πάντως, η πρώτη αναγνωριστική συνάντηση του σωματείου των οδηγών της ΕΘΕΛ με τον κ. Τσιόκα, ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα,

Ο πρόεδρος της ΕΘΕΛ, Νίκος Κουλουμπαρίτσης, εξέφρασε την αντίθεσή του για τις 640 μετατάξεις που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για τη εξυγίανση του ΟΑΣΑ και δήλωσε πεπεισμένος, ότι οι αυξημένες τιμές των εισιτηρίων θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά λαθρεπιβίβασης.
24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...