Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Το πρόγραμμα των αγώνων της Super League...


http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/01/23/085116.jpg?w=420&f=bicubicΤο πρόγραμμα των αγώνων της Super League...

Καβάλα-Ηρακλής (15:00, NovaSports 2)

Σαν να… «σφίγγουν τα γάλατα»! Η Καβάλα έχει νικήσει μια φορά στα επτά τελευταία ματς -ο Ηρακλής έχει νικήσει μια φορά παραπάνω στα οκτώ πιο πρόσφατα και σταδιακά η… άνεση αμφότερων μειώνεται! Με τη ρευστότητα που παρουσιάζει η βαθμολογία (και δύο σερί νίκες να μεταβάλλουν στόχους), εκείνη του χαμένου στο «Ανθή Καραγιάννη» πιθανότατα θα εξαντληθεί.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορίνθου), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»


Πανσερραϊκός-Ατρόμητος (15:00, NovaSports 3)

Καλή η μπαλίτσα, αλλά… Δύο από τις χειρότερα αμειβόμενες -για την παρουσία τους- ομάδες της Superleague σμίγουν στις Σέρρες. Η απουσία σκοπιμότητας από τους γηπεδούχους έχει δώσει εντυπώσεις -αλλά και δύο μόλις πόντους σε έξι ματς- με αποτέλεσμα την προτελευταία θέση. Από ‘κει που απέχουν αρκετά οι Περιστεριώτες, αλλά θα απείχαν ακόμα περισσότερο, αν έδειχναν την ίδια αποτελεσματικότητα των δύο τελευταίων ματς (Κέρκυρα και Διαγόρας).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών


Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (17:15, NovaSports 2)

Εδώ είναι… Superleague! Με την ευφορία από τη μεταγραφή Τζεμπούρ και (ελπίζοντας) όχι με την ίδια γκίνια του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός εκστρατεύει στην Τρίπολη. Εκεί όπου δεν θα βρει ακριβώς… έδρα-κάστρο (μία μόλις νίκη για τους Αρκάδες), αλλά θα βρει αντίπαλο ζορισμένο και αποφασισμένο να κάνει καινούργια αρχή με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης


Εργοτέλης-Άρης (17:15, NovaSports 3)

Η ζωή χωρίς… Έκτορ! Σοκαρισμένος ακόμα από την αποχώρηση του Κούπερ -αλλά και ενισχυμένος, μετά από αυτή, με Καστίγιο, Σακάτα, Περέιρα και Μπομπαντίγια- ο Άρης πάει με ανάμεικτα συναισθήματα στην Κρήτη! Ακατάλληλος να τον… παρηγορήσει φαντάζει ο Εργοτέλης, που προέρχεται από μεγάλο διπλό στην Ξάνθη, μετράει μία ήττα σε επτά ματς και ήδη τον έχει πιάσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο


Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 1)

Κύπελλο; Ποιο Κύπελλο; Υπό τον κίνδυνο σε πέντε μέρες να τα χάσει όλα, ο Παναθηναϊκός προσποιείται ότι η παρένθεση με την ΑΕΚ δεν υπήρξε ποτέ. Οι «πράσινοι» στρέφουν ξανά τα μάτια στο μεγάλο στόχο και ξέρουν πως μόνο με νίκη στη Νέα Σμύρνη θα παραμείνουν μέσα σε αυτόν. Ενδεχόμενο που δείχνει έτοιμος (και αποφασισμένος μετά το μεγάλο διπλό στο «Κλ. Βικελίδης) να αποτρέψει ο «ιστορικός»!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρα)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...