Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ατύχημα στον παγωμένο δρόμο


Ατύχημα στον παγωμένο δρόμο
φωτό αρχείου
Μπορεί να μην έπεσε αρκετό χιόνι στην Ηλεία, όμως μέσα από το iliatora.gr είχαμε προειδοποιήσει για τα προβλήματα από τον παγετό. Φορτηγό που οδηγούσε 26χρονος γλίστρησε στον πάγο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης όλοι οι δρόμοι ήταν σε μια επικίνδυνη κατάσταση στην Ηλεία, λόγω του ισχυρού παγετού. Ιδιαίτερα στα ορεινά ο υδράργυρος είχε υποχωρήσει κάτω από το μηδέν.

Στην Εθνική Οδό 111, που οδηγεί από την Πάτρα στην Τρίπολη, ένας 26χρονος έχασε τον έλεγχο του φορτηγού του στο ύψος της Αγίας Τριάδας, περίπου στις 5:30 το πρωί. Το όχημα εξετράπη δεξιά και βγήκε από το δρόμο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου όπου και νοσηλεύεται.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...