Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

«Ενωμένοι να περάσουμε τον κάβο της κρίσης»



Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας ώστε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να περάσουμε το δύσκολο κάβο της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, έστειλαν...
... ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων Απόστολος Βουλδής και ο πρόεδρος του ΔΣ Του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών (ΤΕΑΣ) Θανάσης Μπαμπανέβας κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΣΗΕΠΗΝ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου το πρωί στα γραφεία της Ένωσης.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Βουλδής, θα προσπαθήσουμε έστω κι αν πληγωθούμε, με δύναμη, αισιοδοξία και το κυριότερο ενωμένοι να επουλώσουμε τις πληγές που έχουν ανοιχτεί στο χώρο των δημοσιογράφων. Ο κ. Μπαμπανέβας με τη σειρά του υπογράμμισε ότι και ο επαγγελματικός κλάδος των δημοσιογράφων δεν διαφέρει από τους υπόλοιπους και έχει υποστεί εξίσου τις βαριές συνέπειες της κρίσης και της ύφεσης στη χώρα μας ενώ έκανε λόγο για ένα ποσοστό της τάξης του 10% του ενεργού δυναμικού που είναι άνεργοι δημοσιογράφοι.

«Από την πλευρά των απόμαχων δημοσιογράφων εύχομαι να ξεπεράσουμε τα δύσκολα και να προχωρήσουμε στη μετά τρόικα εποχή», ανέφερε ο κ. Μπαμπανέβας. Επίσης ο κ. Βουλδής ευχήθηκε στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης να έχουν αξιόλογη πορεία και να παραμείνουν ενεργά στις επάλξεις λειτουργώντας πάντα με γνώμονα και στόχο την αντικειμενική ενημέρωση και την προβολή της αλήθειας.

Την κοπή της Πρωγτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Συντακτών και του ΤΕΑΣ ευλόγησε ο εφημέριος του νέου ιερού ναού του Αγίου Ανδρέα πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης που μετέφερε στους δημοσιογράφους και λοιπούς παρευρισκόμενους τις ευχές του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου.

Στο μεταξύ στη διάρκεια της εκδήλωσης που συγκέντρωσε πολύ κόσμο, έγινε γνωστό ότι στις τάξεις της ΕΣΗΕΠΗΝ έγινε η εγγραφή 29 νέων μελών, πιο πολλών από κάθε άλλη φορά, 5 από τα οποία προέρχονται από μέσα ενημέρωσης της Πάτρας. Πρόκειται για τους Κώστα Λαμπρόπουλο (Πελοπόννησο), Αλεξάνδρα Παναγοπούλου (Ημερήσιος Κήρυκας), Νίκο Γιαπρακά (Tele Time), Ρούλα Στίγκα (Patra Tv) και Ελένη Δελέγκου, αθλητικογράφο.

Τα φλουριά από τις δύο βασιλόπιτες έπεσαν στο συνάδελφο του αθλητικού τμήματος της «Πελοποννήσου» Βαγγέλη Γερογιάννη και στην Αδαμαντία Δημοπούλου, σύζυγο του δημοσιογράφου Κώστα Κλαμπανιστή και αντιστοιχούσαν σε 100 ευρώ το καθένα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πατρέων Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο τέως Δήμαρχος Ανδρέας Καράβολας, οι βουλευτές Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος, Νίκος Τσούκαλης, Μαρία Κυριακοπούλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας Κώστας Αντζουλάτος, κ.α. Επίσης παρών στην εκδήλωση ήταν ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ Γιώργος Κυρούσης, που είχε έρθει από τα Γιάννενα.
(του Τ.Μαρτάτου, από το thebest.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...